Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер - Magneti Marelli

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бях питал преди време в темата за дебитомерите но никой не даде мнение. 039 работи със сензор F 00C 2G2 044, както и BOSH 0280218037/Лада110/ ако не ме лъже паметта. Въпроса е дали самият сензор не е калиброван различно, зашото иначе дебитомера за Лада е 120лв.

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      Предполагам говориш за 019.
      На Бош клиентската цена е 246 лева без никаква отстъпка. На Магнети Марели 80 лева ли му е клиентската цена?
      Ок.Близо 2 и половина.105лв.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
        Ок.Близо 2 и половина.105лв.
        Това е цена с отстъпка.
        Боша с отстъпката пада под 200 лева
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Май са с едни и същи сензори, има ли магазин с добра цена на ладовия сензор?

Comment

незная колега къде е произведен този дебитомер но зъбни помпи за магнети марели се произвеждат в казанлък.

Comment

Първоначално публикувано от ilya75 Покажи съобщение
              незная колега къде е произведен този дебитомер но зъбни помпи за магнети марели се произвеждат в казанлък.
              Ами те някои работи на Бош се правят в Индия,други в Турция,трети бог знае къде,но това нищо не значи.
              Лично аз по имам вяра на помпа направена в България отколкото в Турция или Индия.
              Last edited by tonov; d.m.y г., 22:57.
              Alfa Romeo156 1.8T.Spark SportPacket
              Ducati ST2

Comment

Първоначално публикувано от cufti Покажи съобщение
                Ами те някои работи на Бош се правят в Индия,други в Турция,трети бог знае къде,но това нищо не значи.
                Лично аз по имам вяра на помпа направена в България отколкото в Турция или Индия.
                точно така, качеството, контрола и технологията са еднакви, без значение къде е сглобено и произведено.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                X